Adidas Heren Originals NMD_R1 Primeknit Bruinen French Beige Grijs F16/Grijs F16/Wit S81848

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 259,99

Special Price € 129,99

Adidas Heren Originals NMD_R1 Primeknit Bruinen French Beige Grijs F16/Grijs F16/Wit S81848

Normale prijs: € 259,99

Special Price € 129,99

Details

De adidas NMD is nog niet klaar met haar te praten met een nieuwe colorway"Tan / Beige"gepland voor juni 2016, met de eerste afbeeldingen komt van fuiter. De adidas NMD Tan toont een tonale Beige boven- en zoolgom. Adidas logo op de zijversterkingen wordt hier vervangen door de opschrift " De drie strepen ". Een inscriptie die ook de hak heeft gevonden, gedrukt transparantie in het Frans, Engels, Japans en Duits (het merk met de drie strepen). Deze kleine bom Een paar maanden voor de release Triple Black gepland voor september. Als je een fan bent van de figuur, mis niet de Zwart Primeknit Core versie die morgen is gepland. Adidas blijft het succes van zijn NMD rijden en onthult vandaag nieuwe foto's van zijn Adidas NMD R1 Primeknit Gray.
* Adidas begreep nu hoe hij de verwachtingen om zijn NMD behoudt, die nu elke week beschikbaar is in een nieuwe kleurweg, waardoor hij zijn plaats kan behouden voor de scene die ze sinds december niet heeft verlaten. NMD is vandaag beschikbaar in een kleurweg " Gray ", wat resulteert in een bovenste Beige Primeknit met 3 bands in een naadloze tonale kleur. Er zijn ook stekkers, toon op toon met een opschrift " Het merk met de drie strepen, " staan ​​op een klassieke Boost zool die op een Beige buitenzool rust.
* De adidas NMD R1 Primeknit Gray heeft nog geen release datum, maar we zullen je updaten wanneer we meer informatie hebben.
* De releases van NMD en zijn zeer vergelijkbaar met de eerste foto's van De adidas NMD R1 Primeknit French Beige. Er zijn enkele dagen dat we de Zwart Japan versie van een NMD meer dan ooit aan de top van de poster hebben gepresenteerd, vergezeld gaan van een Franse versie van Beige. Deze nieuwe NMD heeft dus een bovenste Beige terwijl Primeknit met een leerpaneel overeenkomende tinten op de hiel waar registratie is gevonden, de " drie strepen " vertaald in meerdere talen. Twee stekkers zijn natuurlijk in perfecte harmonie met hun bovenkant, die altijd de inscriptie dragen van de drie strepen die zich op verschillende merkmodellen vestigen.
* Adidas blijft zijn bestseller van het jaar in alle denkbare kleuren afnemen en bereidt ons een aanzienlijke daling voor die R1 Beige Adidas NMD goed feest zal doen.
* Adidas weet nu perfect hoe om te blijven wachten op zijn modellen in het dalende regelmatig afnemen in meerdere gebouwen die het risico lopen om het hele beeld van een populair model te verdampen. We vinden dus dat NMD R1 met een bovenkant, terwijl Primeknit-getinte Beige-inserts met tonaal, waaronder een transparant paneel op de hiel, die een brede branding onthullen. De NMD is natuurlijk gebaseerd op een enige Boost om hun bovengrens te verbinden, waar men de " drie strepen " op de stekker voor het opschrift ontdek.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Adidas Heren Originals NMD_R1 Primeknit Bruinen French Beige Grijs F16/Grijs F16/Wit S81848

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Value
Quality

Adidas Heren Originals NMD_R1 Primeknit Bruinen French Beige Grijs F16/Grijs F16/Wit S81848

EUR

€ 259,99

0